Amigos,

We bouwen met de Règâhs een hele grote fiësta! We bestaan dit jaar 10 jaar en blijkbaar hebben veel mensen er zin in dit mee te vieren! De première van vrijdag 10 november is op een haar na uitverkocht en dus is besloten op donderdag 9 november een heuse vóórpremière in te lassen.

Dat de Règâhs populair zijn in Den Haag is geen nieuws. Maar in de afgelopen 10 jaar is het nog nooit gebeurd dat een voorstelling zó snel uitverkocht was! Reden voor ons om het feessie met een dag te verlengen om geen fans teleur te hoeven stellen. 

Het zou toch jammer zijn en geheel tegen de regels van zowel de Spaanse als de Haagse gastvrijheid, om je amigos voor een dichte deur te laten staan nietwaar!  Da gebeurt never nauit nie! Dus staan we nu twee dagen in het prachtige Haagse theater aan het Voorhout.

We spelen op die avonden een selectie van nummers van al onze cd’s die we gemaakt hebben. Spitsvondige teksten vol Haagse humor gecombineerd met virtuoos gitaarspel en spectaculaire dans. Het blijkt een aanstekelijke mix die door een nog steeds groeiend aantal mensen zeer wordt gewaardeerd.Jong en oud, Haags en niet Haags, van hoog tot laag tot in het buitenland, niemand kan een glimlach onderdrukken bij het luisteren naar de muziek van de Règâhs.

Dus vier het feessie mee!

Kijk in de speellijst en bestel je kaarten