De Règâhs presenteren cd Règâh Love in het Paard

Règâh Love’ (Radar Love), ‘Bel mij ma nie’ (Ma belle amie) en ‘Ik zie lèkwit’ (She likes weed).. Er is maar één band die zulke opmerkelijke titels op zijn naam en cd kan zetten: De Règâhs. Vrijdag 23 mei presenteert de Haagse flamingogroep De Règâhs hun nieuwe CD ‘Règâh Love’ in de grote zaal van het Paard van Troje. Presentator van de avond: de Haagse Nachburgemeester René Bom.

Regahs pub 2014_15 staand webBekende hits van o.a. de ‘Kolduh Ierings’, Tee Set, De Kraaien, Livin’Blues, Anouk, Q65 en Sandy Coast kregen voor deze cd een hertaling. Het werden lofzangen op Haagse zangeressen als Anouk, Mariska ‘Venus’, Jerney Kaagman en op de kroegen en de bandjes uit Den Haag… Alles natuurlijk 100% puur flamingo:  met een goeie Haagse tongval en een lekkere bak flamingosaus.

Naast de nummers van de nieuwe cd spelen De Règâhs in het Paard ook bekende Règâh-hits als De meisjes uit Den Haag, Jij bent het voor mij, Bènamee en Jij kan het shaken.

Kortom.. “Dit Haagse feessie ken je nie misse!

Kaarten zijn verkrijgbaar bij Het Paard. De cd Règâh Love is vrijdag 23 mei voor het eerst verkrijgbaar in het Paard à €10, daarna overal verkrijgbaar. Zie www.deregahs.nl 

Bekijk ook:

persbericht over de cd-presentatie

overzicht van alle titels op de cd Règâh Love

perspagina de Règâhs